Energiingenjör

Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 18 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 35 GWh värme. Vi arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och energitjänster såsom laddstationer, solceller och energianalyser.

 

Vi söker energiingenjör 

Som vill vara med och utveckla våra energitjänster med kunden i fokus. 

Vi fortsätter utvecklingen mot en hållbar och klimatvänlig framtid och inom området energitjänster utvecklar vi vår verksamhet ytterligare. Hos oss är ledorden Närmare, Enklare och Snabbare och vi har ständigt kunden i fokus. Vi söker dig som arbetat med energianalyser och energiutredningar samt har erfarenhet från energieffektivisering av fastigheter och installationer.

Arbetet innebär också kundkontakter och försäljning av vårt produktutbud som du är med och utvecklar. Du identifierar kundernas behov av energilösningar och tar fram affärsmässiga lösningar och är driven, strukturerad och affärsmässig. Vi lägger stor vikt vid din inställning och dina personliga egenskaper.

 

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare, heltid

Tillträde
Enligt överenskommelse 

Ersättning
Fast månadslön
Individuell lönesättning tillämpas
Var god ange löneanspråk

Så ansöker du:
Sista dag för ansökan är 2018-02-28

Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden utgått. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till VD Hans Brunström.

e-post: hans.brunstrom@gislavedenergi.se

Gislaved Energi
Box 181
332 24 Gislaved

Besök: Mårtensgatan 27, Gislaved.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaved Energi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Teamchef El, Mattias Svensson, tel. 0371-58 91 15

VD, Hans Brunström, tel. 0371-58 91 04

 

SEKO-ombud finns på arbetsplatsen.